Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
AutoNews

Чому машину краще залишати на вулиці, а не в гаражі: 3 причини

Чи варто витрачати гроші на гараж і чи справді там машина буде в порядку?

Гараж не ідеал

Автомобілісти щиро переконані, що гараж – це єдине і тому найкраще місце для зберігання авто, де йому нічого не зашкодить.

Ба більше, навіть, коли вони вирішують продати авто, то в оголошенні вказують, що машина стояла виключно в гаражі. Насправді ж гараж становить більшу небезпеку кузову, аніж звичайне зберігання на відкритому повітрі.

Що з гаражем не так?

Коли перелічують переваги гаражного зберігання, то уявлення будується про ідеальне приміщення, де машина може стояти десятиріччями і з нею нічого не може трапитись. Але ж в реальності таких місць досить мало.

Під гаражні кооперативи виділялись не найкращі ділянки, майже завжди там високий рівень ґрунтових вод. Це стає причиною постійної високої вологості в гаражах.

Мазазин автозапчастин AvtoBot м.Ніжин

І навіть влітку через перепад температур на металевих поверхнях випадає конденсат, який провокує утворення корозії. У звичайному гаражі немає нормальної вентиляції, а про опалення взагалі немає мови, тому там нізвідки не візьмуться належні умови для зберігання авто.

Чому краще на вулиці?

Насправді зберігати машину на вулиці не така вже й погана ідея. Кузов машина провітрюється з усіх боків, від цього він швидше висихає. А ще краще зберігати авто під навісом. Можна і обмежитись регулярною обробкою ЛФП захисними рідинами та антикорозійними покриттями.

В автомобільних магазинах ви знайдете багато захисних засобів, котрі допоможуть підтримувати хороший стан вашого авто.

 

Джерело: Dexpens