Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
AutoNews

4 прості правила поведінки і ви «свій» на дорозі

Знати Правила Дорожнього Руху, користуватись ними та мати посвідчення водія не зробить вас професіоналом і тим паче не змусить інших водіїв вас поважати на дорозі.

Тут потрібно знати кілька нюансів, адже у автомобілістів далеко інше своє неформальне «прийняття» до загального потоку.

Якщо ви не вмієте поводити себе на дорозі – вам ніколи не стати «своїм» і не мати поваги до себе, як до водія.

Що ж, допоможемо вам вже і розповімо, які етичні норми водіння ви повинні освоїти, щоб вас помітили.

Правило 1

Ви ж знаєте, що спинити ваше легкове авто значно простіше, аніж вантажівку. Тому, будь ласка, не гальмуйте різко прямо в них перед носом. Фури гальмують із затримкою, за час котрої можуть знести вам пів машини.

Мазазин автозапчастин AvtoBot м.Ніжин

Краще проїхати на червоний колір світлофору (у випадку закінчення маневру), аніж дозволити вантажівці влетіти у ваше авто. Результат може бути досить плачевним.

Думать за всех: разбираем типичные ошибки водителей грузовиков

Правило 2

Знаєте ви – розкажіть іншим. Для цього навіть спеціальні жести фарами придумали. До прикладу, ви можете повідомити зустрічних водіїв, що попереду встановлені камери фіксації і їм варто скинути швидкість. Або ж попередити, що попереду стоїть поліція.

Для вашої користі – використовуйте сигнали фарами, щоб попросити машину попереду посунутись і дати вам дорогу чи водія на зустрічній, щоб він увімкнув ближнє світло.

Правило 3

В российских ПДД может появиться знак парковки «Елочка» — Автоновости Перми

Паркування. На жаль, ця тема і досі відбирає багато нервів у автомобілістів, котрим «пощастило» паркуватись, як людина, а повертатись до авто і спостерігати, як авто затиснули зусібіч. Ще й до власників ніяк не догукаєшся, бо невідомо, коли вони повернуться.

Візьміть за звичку компактне паркування, на одному паркомісці, щоб не породжувати хаос. Навіщо, щоб вас потім хтось ненавидів?

Правило 4

Не «летіть» до перехрестя, на котрому утворився затор. Окрім вас квапляться ще десятки водіїв, котрі виїжджатимуть перпендикулярно і ви їм просто заступите дорогу. І знову ж непорядок і затримування одне одного.

Джерело: Dexpens