Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
AutoNews

Чим змастити автомобільні двері, щоб припинити набридливий скрип

Знову лунає цей жахливий звук! Схоже, автомобільні двері знову хочуть, щоб їх змастили. Кожен, хто вже хоча б раз стикався з такою проблемою, чудово обізнаний про те, що позбавитися дратівливого скрипу може бути зовсім не просто. У всякому разі, якщо не володієш одним перевіреним «дідівським» способом. Саме про нього сьогодні й йтиметься. ​​​​​​​

Більшість автомобілістів, зіткнувшись з проблемою дверей, щоразу безпорадно перебирають магазинні засоби: силіконові мастила, солідол, WD-40. На жаль, ні мастило, ні перетворювач іржі не здатні раз і назавжди вирішити проблему скрипу. Однак, є засіб, який за мінімальних витрат дозволить максимально віддалити момент нового змащення тримачів і петель.

Скрип з’являється неминуче.

Насамперед важливо розуміти, через що зростає проблема скрипу. Виною всьому корозія, яка неминуче утворюється у місцях рухомих з’єднань петель та тримачів. Іржа у свою чергу утворюється через накопичення у використаному раніше мастила пилу та бруду. Будь-яке мастило буквально притягує сміття. У довгостроковій перспективі все це лише посилює ситуацію. Ось і виходить, що для справжньої боротьби з іржею потрібно виривати проблему з коренем, а не мазати пухирі зеленкою. І зробити це можна самому, а не на СТО.

Звичайні мастила тут не допоможуть.

Вирішити проблему скрипу на багато місяців дозволять вода та звичайне господарське мило. Беремо склянку чистої води та розводимо в ній невеликий шматочок мила. Коли останнє повністю розчиниться, занурюємо в розчин пальці, після чого починаємо «лапати» рухомі елементи дверей – петлі та тримачі.

Допоможе натирання мильним розчином.

Особливу увагу приділяємо місцям з’єднання деталей. Потрібно зробити так, щоб у щілини проникло якнайбільше мильного розчину. Суть у тому, що мило не дозволяє накопичуватися пилу та бруду, а значить перешкоджає й утворенню корозії.

Мазазин автозапчастин AvtoBot м.Ніжин
Більше жодного скрипу.

Джерело: Dexpens